sectie van de Klim- en Bergsportfederatie

activiteiten klimmuurfeesten


         Klimmuurfeesten

Pasta Party!

Op zaterdagavond is er voor de helpers, andere leden en sympathisanten een avondmaal voorzien: versgemaakte spaghetti. Al dan niet vegetarisch maar zeker en vast vers en ter plaatse bereid.
Inschrijven en betalen verplicht voor 1 mei bij Filip Binon: 10 euro overschrijven op rekening nummer BE81 9530 3474 1224 met vermelding van ‘naam + Pasta KMF + keuze ('bol' of 'veg')” én dit doorgeven aan filip.binon@bergpallieters.be.

Affiche muurfeesten

Wat

Tijdens onze klimmuurfeesten wordt onze klimmuur te Buggenhout naar jaarlijkse traditie opengesteld voor het grote publiek.
Leden van de Bergpallieters krijgen de kans elkaar eens terug te zien en mensen die geïnteresseerd zijn in de klimsport kunnen er terecht met al hun vragen.
Verder kan je er een heus touwenparcours met deathride uitvoeren.

Op zondag hebben we dit jaar reeds onze achtste MTB toertocht! 


Van 12u tot 19u is er doorlopend drank- en eetgelegenheid, het touwparcours inclusief death-ride kan je op zaterdag en zondag tussen 13u en 17u betreden.

Voor wie

De klimmuurfeesten zijn er voor iedereen. Zowel leden als niet-leden, jong en oud, … iedereen vindt er wel iets naar zijn zin.

Waar

De klimmuurfeesten gaan logischerwijs door aan onze eigen klimmuur te Buggenhout. U kan het adres en een gedetailleerde routebeschrijving terugvinden bij locatie.

Wanneer

De muurfeesten gaan dit jaar door op 26 en 27 mei.


Prijs

De klimmuurfeesten zijn volledig gratis. U kan dus kostenloos deelnemen aan een touwenparcours, deathride, … Dranken en snacks zijn verkrijgbaar aan zeer democratische prijzen. Contactpersoon voor deze activiteit is Koen Van Hemelrijck, te bereiken via koen@bergpallieters.be of op 0473/ 66 11 32.


Inschrijven

Inschrijven voor deze activiteit is niet nodig, iedereen is welkom!

 

Er is keuze uit volgende pizza's of pasta:
  • Pizza Biancaneve (mozzarella, ham, tomatensaus)
  • Pizza Capricciosa (mozzarella, ham, salami, champignions, tomatensaus)
  • Pizza Hawaï (mozzarella, ham, ananas, tomatensaus )
  • Pizza Quattro stagioni (mozzarella, ham, olijven, tomatensaus, champignons, artisjok )
  • Pizza Vegetariana (groenten, look, mozzarella, tomatensaus )
  • Spaghetti Bolognese
  • Lasagne Bolognese
  • Penne Siciliane (aubergines, tomatensaus, mozzarella )