sectie van de Klim- en Bergsportfederatie

activiteiten multimedia_avond


         Multimedia Avond

Deze activiteit ligt alweer achter ons. Check onze agenda voor de volgende editie!

De Multimedia-avond is dé gelegenheid om je reisfoto's, filmpjes, dia's,... aan de andere bergpallieters te tonen. Hopelijk hebben jullie weer een hele hoop reizen, beklimmingen, ... kunnen maken en heel wat beleefd.

Om hierover te komen vertellen organiseren we ieder najaar onze multimedia avond. Dé ideale gelegenheid om nog eens gezellig bijeen te komen en de foto’s van jullie exploten en ervaringen van clubactiviteiten en eigen avonturen van dit jaar te komen vertonen.

De Multimedia avond gaat door op 8 november 2014 om 20u in onze nieuwbouw (Platteput 18, 9255 Buggenhout).

Iedereen is welkom, niet alleen om te komen kijken, maar ook om zelf beelden te tonen van eigen (klim)activiteiten van het afgelopen jaar. Heb je zin om zelf iets te tonen, neem dan contact op met Koen. Zo kunnen we een planning opstellen en weten we ook welk materiaal we moeten voorzien.

Reken voor je presentatie (dia, powerpoint, film, ...) maximum een 10-tal minuten. Voor langere presentaties kan je terecht op één van de clubavonden. Hiervoor kan je ook altijd contact opnemen met Wannes.
Voorzie ook een woordje uitleg en wat begeleidende tekst bij je presentatie. Beelden zeggen veel, maar wat uitleg of een anekdote bij de beelden (waar genomen, welke tocht, ...) maken des te boeiender.

Tot dan!

Organisator van dit gegeven is Sven Michiels