Overzicht

Op deze pagina willen we alle beschikbare informatie bundelen over de mogelijkheden tot (rots)klimmen tijdens de periode van beperkte activiteit door het COVID-19 (Corona-) virus. 

Bij de Bergpallieters heb je momenteel twee mogelijkheden: outdoor klimmen aan onze buitenklimtoren in Buggenhout. Of rotsklimmen zoals toegelaten (onder strikte richtlijnen) door de Klim- en BergsportFederatie KBF.

Klimtoren in Buggenhout

We hebben het geluk om een zeer uitgebreide outdoorkliminfrastructuur te hebben in deze tijden, en stellen deze dan ook met plezier open voor alle KBF/UIAA leden!

Vanaf 1 juli zijn de procedures aan onze eigen infrastructuur weer naar normale gang van zaken, zie ook de procedures zoals geafficheerd on-site en op onze website.

Vanaf 15 augustus vragen wij wel om je opnieuw te registreren voor je komt klimmen. Dit is enkel ter informatie, en wordt niet gecontroleerd (wij vertrouwen op jullie discipline). Maar deze informatie kan van belang zijn in het geval van Corona contract tracing. Registreren kan via de volgende link.

Ben je (mogelijks) besmet met Corona en ben je onlangs nog aanwezig geweest aan onze infrastructuur, gelieve Sanne te contacteren via sanne.bergpallieters@gmail.com, of via 0491/623.626. Ook voor andere vragen kan je hier terecht.

Rotsklimmen in de Ardennen

Geen voorafgaande registratie meer bij de clubs. Check de website van de Klim- en Bergsportfederatie voor je naar de rotsen trekt! 

https://www.klimenbergsportfederatie.be/index.php/nieuws/corona-update-rotsklimmen-na-1-juli

 

Klimmen in tijden van COVID-19 (Corona)

©2019 De Bergpallieters Vzw