Alpiene treffen 2020: inschrijvingen zijn open!
Waarschijnlijk zijn jullie met z’n allen aan de wintervakanties aan het denken, maar wij zijn al bezig met de voorbereidingen van ons alpien treffen 2020. Volgens de tweejaarlijkse gewoonte van de bergpallieters, trekken we deze zomer in groep terug naar de geliefde bergen. Deze keer gaan we naar Oostenrijk. Kals am Großglockner is een gemeente in de Oostenrijkse deelstaat Tirol, en maakt deel uit van het district Lienz. We hebben dit gebied genomen omdat er voor ieder wat wils is. Er kunnen naar hartenlust prachtige wandelingen gedaan worden, mogelijkheden tot lange rots routes met prachtige vergezichten. We kunnen gemakkelijke tot moeilijke alpiene beklimmingen doen.


We leggen er wel de nadruk op dat dit treffen GEEN stage is en dat iedere deelnemer verondersteld wordt op zelfstandige basis zijn tochten te kunnen ondernemen.


Al gaat dit over bergwandelen, rotsklimmen of alpiene beklimmingen. Een goede basisconditie en een zekere kennis van wat je wenst te doen is sterk aan te raden. Tijdens het alpiene treffen zal iedereen vrij zijn. Iedereen kiest wat en met wie hij iets wil gaan doen. Nota voor alpinisten: jullie zorgen voor een zeer goede conditie, hoe beter jullie conditie is, hoe meer jullie zelf genieten van jullie beklimmingen.


Wanneer?

Van 11 Juli tot 18 Juli 2020


Waar?

Oostenrijk “ Kals am Großglockner”

Camping: Kals, Burg 22, A-9981 Kals am Großglockner


Wat?

Rotsklimmen, alpiene rotsroutes, bergwandelen, alpiene beklimmingen, mountainbiken. Luilakken ……………………. Genieten!!!!!!!!!


Waarvoor zorgen wij?

Kaarten, topo’s, reservatie van de camping, grote schuiltent, algemene info, t-shirt.


Waarvoor zorgen jullie?

Tent, slaapmateriaal, kookgerei, vervoer, muziekinstrumenten, klim- en sportmateriaal en een goede brok “goesting”.


Prijs?

Volwassen vanaf 12 jaar: 170€/persoon/ 8 dagen

Kinderen van 7 jaar tem 12 jaar: 55€/kind

Kinderen tot 6 jaar: 30€/kind

Vooraf te betalen op 953-0347412-24 van De Bergpallieters met vermelding Alpiene Treffen 2020 + naam en aantal deelnemers. Dit geld wordt gebruikt voor enkele kosten te betalen: voorschot voor de camping te reserveren en/of de afrekening van de camping, aankoop t-shirt. En achteraf wordt de slot factuur gemaakt.


Inschrijven?

Inschrijven kan door de betaling te doen en een email te sturen naar koen.van.gyseghem@bergpallieters.be met hoeveel jullie meegaan, hoeveel tenten, auto en de maat van de t-shirt en wat jullie interesses zijn om op het alpiene treffen te doen.( wandelen, rotsklimmen, alpinisme, luilakken☺)

Meer info: Koen Van Gyseghem: 0479/319951

Cindy Lowie: 0476/691030


!! Inschrijven kan tot 26 April 2020 !!