COVID-19: heropening van de klimtoren op 18 mei

We hebben groen licht gekregen van de Vlaamse SportFederatie om onze kliminfrastructuur te heropenen onder strikte naleving van supplementaire COVID-19 richtlijnen. Vanaf 18 mei openen wij dan ook weer onze poorten voor geregistreerde klimmers.


Inschrijven voor een tijdsslot (9u - 13u, 13u30 - 17u30, 18u - 22u) kan via volgende link: https://forms.gle/L6cERFNKvzekXBP98 of via de form onderaan deze pagina. Maximum 20 personen zijn toegelaten per tijdsslot. Dit aantal kan verminderd worden op basis van ontvangen feedback. Je registratie is pas definitief wanneer je een bevestiging krijgt van de registratieverantwoordelijke (Sanne). Een tijdsslot wordt maar pas bevestigd indien we ook een verantwoordelijke hebben.


Wil jij ons een handje helpen? Dan kan je jezelf doorgeven als verantwoordelijke voor het tijdsslot waarin je wilt klimmen. Wat houdt dat concreet in? Jij krijgt de dag voordien een lijst met alle geregistreerde klimmers van jouw tijdsslot, en verifieert dat er niemand ongeregistreerd op de site komt. Daarnaast hou je in het oog dat iedereen zich houdt aan onderstaand supplementair reglement. Ook vragen we om alle deurklinken te ontsmetten na afloop van de klimsessie.


De opening van onze klimtoren is geen verworven recht. Wij kunnen ten allen tijde beslissen deze weer te sluiten indien de regels van het (algemeen en supplementair) reglement niet gevolgd worden.


©2019 De Bergpallieters Vzw