Familietreffen Fontainebleau 2020: save the date!

De data voor het nieuwe familietreffen in Fontainebleau liggen vast!


Blokkeer jullie agenda’s alvast van woensdag 12 tot zondag 16 augustus 2020.

We trekken dan opnieuw richting Camping Ile de Boulancourt, onze uitvalsbasis voor 5 dagen klefferen en klauteren in de bossen van Fontainebleau.


Deze Bergpallieteractiviteit legt de nadruk op het familiale. Er wordt een goede balans gezocht tussen het gemoedelijke samenzijn en het boulderen. Voor elk wat wils dus!

Heb je zin in een gezinsvakantie zonder al te grote verplaatsing (ongeveer 4,5u rijden), spreken feeërieke bossen je aan, ben je avontuurlijk aangelegd en vind je kamperen gewoonweg leuk, heb je nog nooit geklommen maar wil je toch eens in een veilige omkadering van deze toffe sport proeven, hou je van een relaxte groepsdynamiek waar sfeer en plezier centraal staan, dan kan ik je een deelname aan ons familietreffen alleen maar warm aanbevelen!


De kostprijs ligt rond de 60euro pp voor volwassenen, kinderen tot 12 jaar kunnen mee aan de helft van de prijs (vervoer en camping niet inbegrepen).


Meer info volgt in het volgende Boekske. Wie zich niet kan inhouden en nu al iets meer wenst te weten over dit treffen, kan contact opnemen met frank.vanlombeeck@bergpallieters.be


> Inschrijvingen starten pas na het verschijnen van het volgende Boekske.