Odile's review van onze KVB3 Cursus

Ons hart begint te glunderen wanneer we zo'n mooie feedback ontvangen, zoals deze van Odile. Lees je met ons mee?


Ben je ook geïnteresseerd in onze KVB3 opleiding, gegeven door onze gepassioneerde begeleiders? Check zeker alle informatie op onze website!

 


KVB3 bij de Bergpallieters


Na een geslaagde KVB1 en KVB2 opleiding bij een andere club heb ik me eerder toevallig ingeschreven voor de KVB3 opleiding bij de Bergpallieters omdat de data van de opleiding beter in mijn agenda pasten.


De organisatie van de opleiding was tot in de puntjes voorbereid. Tijdens de week voorafgaand aan de dag op de rotsen ontvingen we een duidelijk briefing: waar en wanneer we verwacht worden, met welk materiaal en wat het lesonderwerp wordt.


Aan het begin van elke les werd het vorige lesonderwerp uitvoerig herhaald. De cursus stak heel goed in elkaar, wat het makkelijk maakte om thuis alles nog eens na te kunnen lezen of in te oefenen. Naarmate het examen naderde, werd ook de mogelijkheid geboden om aan de klimmuur in Buggenhout te komen oefenen.


Alle begeleiders zijn bergbeklimmers in hart en nieren en gepassioneerd door hun hobby: ik heb veel respect en bewondering voor hun geduld en behulpzaamheid, alsook voor de vele uren soms in een oncomfortabele positie op de rotsen (en bij elk type weer !)


Het examen werd afgesloten met een erg gezellige avond in de Chaveehut.

Samengevat een uitstekende organisatie van de KVB3 opleiding, die ik zonder aarzelen aan iedereen kan aanbevelen.


Odile