Paul D'Hanens


Met veel droefenis melden wij dat we dit weekend moeten afscheid nemen van Paul d'Hanens. Paul was een zeer actief lid van de Bergpallieters en een gerespecteerde vriend bij de jaarlijkse bergwandelingen, huttentochten.

Paul was vorige week opgenomen met Covid-19 en is na medische verwikkelingen dit weekend overleden. De begrafenis zal (onder voorbehoud) op 6 november in intieme kring plaatsvinden.

Om al zijn Bergpallietervrienden de kans te geven afscheid te nemen van Paul zal er een rouwregister beschikbaar zijn in de Refuge van de Bergpallieters te Buggenhout. Van maandagavond 02 november t/m donderdagavond 05 november tussen 19u00 en 20u00, zal de refuge te Buggenhout geopend zijn zodat ook mensen zonder sleutel de mogelijkheid zouden hebben een boodschap na te laten aan de familie van Paul. Mensen welke een kaart willen achterlaten voor de familie mogen deze in de witte brievenbus van de refuge deponeren. Marc Buys zal nadien ervoor zorgen dat het rouwregister + de ontvangen kaartjes bij de familie bezorgd worden.